Kontakt

Kontakt B2Bgaver.dk

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 33, Ikast, hvor du kan danne dig et overblik over alle vores kvalitetsvarer. Vores bygning har alt inden for gastronomiens verden i mange prisklasser. Showroomet er et besøg værd, hvis du sætter pris på det bedste køkkengrej. Alle er velkomne  og vi byder gerne på en kop kaffe under besøget.

Hvis det ikke lige passer i vores faste åbningstider, så er du meget velkommen til at ringe herud. Vi laver gerne en særaftale, så du kan være sikker på at få den bedste rådgivning når du handler køkkenudstyr.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 33, 7430 Ikast
Email: info@gastrobutikken.dk
Telefon: +4571993098

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:00 
Fredag fra 08:00 – 14:00

Kontonr: 8117 4303592
Juridisk navn: KPA GASTRO APS (GASTROBUTIKKEN.DK)
CVR-nr: 37976652
Koncern / Moderselskaber: Kpa Lind Holding ApS, Kpa Invest ApS & R.H.K. Holding ApS
Etableringsår: 2016, vores koncern har eksisteret siden 1994

Vil du ringes op?

Gør som de Professionelle…

Vores produkter “lader ikke som om”…
Vi henter kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener.

B2Bgavers sortiment indebærer robuste varer, som holder i mange år ved intensiv brug. Da produkterne er kendt fra den professionelle verden, stilles der også store krav til effektiviteten. Derfor er en fællesnævner for mange af vores varer, at de er brugervenlige og lette at rengøre.

Historien bag B2Bgaver.dk

Vi har noget på hjertet, vi gerne vil fortælle dig…
Vi elsker godt køkkenudstyr! Via Cateringinventar.dk, er vi på ganske få år blevet blandt de førende leverandører af udstyr samt tilbehør til professionelle storkøkkener. Et stigende antal henvendelser fra private med interesse for det gode udstyr af højkvalitet – sammenholdt med de lave priser vi fører hos Cateringinventar.dk er grundlaget bag B2Bgaver.dk.

Vi bruger vores energi på at finde de bedste produkter, forhandle de bedste priser og købe stort ind – produkternes kvalitet taler for sig selv. Du fortjener et godt produkt til en god pris!

Velkommen til B2Bgaver.dk, Danmarks nye legeplads for alle med gastronomi i blodet.

I 2018 har vi lanceret en lang række nye hjemmesider der byder på mange spændende
kvalitetsprodukter og services, skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov

www.hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

www.cateringemballage.dk
Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballageløsninger til både private og erhverv.

www.profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

www.Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

www.wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

www.alttilbordet.dk
Vi er leverandør af danmarks største udvalg af produkter til dit bord – både hverdags bordet og til festlige lejligheder.

www.cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

www.b2bgaver.com
Hos b2bgaver.com henter vi kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener.