Om

Om B2Bgaver.com

B2Bgaver.com er en anderledes firmagaveshop med fokus på at tilbyde professionelle kvalitetsprodukter. Hos os finder du et bredt udvalg af landets bedste kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at kunne tilbyde de helt rigtige produkter til netop jeres medarbejderes behov. Derfor er vores leverandører håndplukket og valgt med stor omtanke. Vi tilbyder kendte brands såvel som produkter fra iværksættere, som vi sætter en stor ære i at støtte. Fælles for alle produkter er, at der i udvælgelsen er taget højde for kvalitet, detaljer og det professionelle element. Det er netop dét, der gør os anderledes sammenlignet med andre spillere på markedet.

Vi garanterer for god service med professionel vejledning af vores dygtige medarbejdere. Vi sidder altid klar til at skræddersy jeres behov uanset virksomhedens størrelse. I er velkomne til at tage et kig på hjemmesiden og få et samlet uforpligtende tilbud på de ønskede produkter. Alternativt kan vi nemt og hurtigt sammensætte en skræddersyet varepakke efter din virksomheds ønsker. Alt I skal gøre er, at udfylde formularen ’Få et uforpligtende tilbud’, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Ønsker I at give medarbejderne muligheden for selv at vælge deres gave, tilbyder vi også denne løsning gennem vores gaveportal. I dialog med jer, sammensætter vi en varepakke, hvor medarbejderne får tilsendt et link til de valgte gaver.

Mennesker, gaver og sæsoner er forskellige. Derfor tilbyder vi firmagaver til alle typer, anledninger og sæsoner. Vi finder den unikke gave uanset om det er julegaven til medarbejdere, en tak til samarbejdspartnere, jubilæumsgaver, kundegaver eller noget helt andet. Mennesker og gaver er forskellige, så lad os sammen finde den rette løsning.

Vi er en del af KPA koncernen som har eksisteret siden 1994. Fælles for koncernen og alle webshops er vores store passion for det professionelle element, kvalitet og pris.

I er altid velkomne til at kontante os på tlf. nr. 7199 3098 eller på mail info@gastrobutikken.dk. Desuden har vi showroom og kontor i Ikast, hvor I også finder inspiration blandt tusindvis af varer. Kom gerne forbi til en uforpligtende snak og en kop kaffe.